Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inre Gemensamma Områden

Highpark Suites

Inre Gemensamma Områden Highpark Suites Common Area utforskar den sömlösa integrationen av urbana Gen-Y-livsstilar med grönt boende, företag, fritid och samhälle. Från wow-faktorlobbyer till skulpturella himmelbanor, funktionshaller och funky mötesrum är dessa rekreationsområden designade för invånare att använda som en förlängning av sina hem. Inspirerat av sömlösa inomhusliv, flexibilitet, interaktiva stunder och en palett med urbana färger och strukturer, pressade MIL Design gränserna för att skapa en unik, hållbar och helhetlig gemenskap där varje utrymme har invånarna och den tropiska miljön i åtanke

Projektnamn : Highpark Suites , Designers namn : MIL Design & Construction, Kundens namn : MIL Design.

Highpark Suites  Inre Gemensamma Områden

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.