Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Infographic Med Animerad Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animerad Gif Projektet All In One Experience Consumption är ett Big Data Infographic som visar information såsom syfte, typ och konsumtion av besökare till komplexa köpcentra. Huvudinnehållet består av tre representativa insikter som härrör från analysen av Big Data, och de är arrangerade från topp till botten enligt ordningens betydelse. Grafiken görs med isometriska tekniker och grupperas i att använda representativ färg för varje ämne.

Projektnamn : All In One Experience Consumption, Designers namn : YuJin Jung, Kundens namn : BC Card.

All In One Experience Consumption Infographic Med Animerad Gif

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.