Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Jae Murphy

Företagsidentitet Det negativa utrymmet används eftersom det gör tittarna nyfikna och när de upplever det Aha-ögonblicket gillar de direkt det och memorerar det. Logotypmärket har initialer J, M, kameran och stativet integrerat i det negativa utrymmet. Eftersom Jae Murphy ofta fotograferar barn, antyder de stora trapporna, bildade med namn, och den lågt placerade kameran att barnen är välkomna. Genom design av företagsidentitet vidareutvecklas den negativa rymdidén från logotypen. Det lägger till en ny dimension till varje objekt och gör att slogan, En ovanlig vy av det vanliga, står riktigt.

Tvåsits

Mowraj

Tvåsits Mowraj är en tvåsits designad för att förkroppsliga andan i etniska egyptiska och gotiska stilar. Dess form härrörde från Nowrag, den egyptiska versionen av tröskan förändrades för att förkroppsliga den gotiska stilen utan att kompromissa med dess etniska antediluvianska väsen. Designen är svartlackerad med etniska egyptiska handgjorda gravyr på både armar och ben samt rika sammetklädsel med bultar och dragringar som ger den ett medeltida kastat som gotiskt utseende.

Företagsidentitet

Predictive Solutions

Företagsidentitet Predictive Solutions är en leverantör av programvaruprodukter för prognostisk analys. Företagets produkter används för att göra förutsägelser genom att analysera befintliga data. Företagets varumärke - sektorer i en cirkel - liknar cirkeldiagramgrafik och också en mycket stiliserad och förenklad bild av ett öga i profilen. Varumärkesplattformen "kasta ljus" är en drivrutin för all märkesgrafik. Både förändrade, abstrakta flytande former och tematiska förenklade illustrationer används som ytterligare grafik över olika applikationer.

Företagsidentitet

Glazov

Företagsidentitet Glazov är en möbelfabrik i en stad med samma namn. Fabriken tillverkar dyra möbler. Eftersom utformningen av sådana möbler är ganska generisk, beslutades det att basera kommunikationskonceptet på de ursprungliga "trä" 3D-bokstäverna, ord som består av sådana bokstäver symboliserar möbelset. Bokstäver består av ord "möbler", "sovrum" etc eller namn på samlingar, de är placerade för att likna möbler. Skisserade 3D-bokstäver liknar möbelscheman och kan användas på brevpapper eller över fotografiska bakgrunder för varumärkesidentifiering.

Typsnitt

Red Script Pro typeface

Typsnitt Red Script Pro är ett unikt teckensnitt inspirerat av ny teknik och prylar för alternativa kommunikationsformer, som harmoniskt förbinder oss med dess fria bokstavsformer. Inspirerad av iPad och designad i borstar uttrycks den i en unik skrivstil. Det innehåller engelska, grekiska såväl som det kyrilliska alfabetet och stöder över 70 språk.

Visuell Konst

Loving Nature

Visuell Konst Kärleksfull natur är ett projekt av konstverk som hänvisar till kärlek och respekt för naturen, till alla levande saker. På varje målning lägger Gabriela Delgado särskild tonvikt på färg och väljer noggrant element som smälter in i harmoni för att få en frodig men enkel finish. Forskningen och hennes äkta kärlek till design ger den en intuitiv förmåga att skapa livliga färgade bitar med fläckelement som sträcker sig från det fantastiska till det genuina. Hennes kultur och personliga upplevelser formar kompositionerna till unika visuella berättelser, som säkert kommer att försköna varje atmosfär med natur och glädje.