Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bestick

Ingrede Set

Bestick Ingrede besticksset är utformat för att uttrycka behovet av perfektion i vardagen. Uppsättning av gaffel, sked och kniv med magneter. Bestick står vertikalt och skapar harmoni i bordet. Matematiska former tillåter att konstruera en flytande form som består av tre olika bitar. Detta tillvägagångssätt skapar nya möjligheter som kan tillämpas på många olika produkter, t.ex. bordsartiklar och andra redskapskonstruktioner.

Prototyp För Bostäder

No Footprint House

Prototyp För Bostäder NFH är utvecklad för serieproduktion, baserad på en större verktygslåda med prefabricerade bostadstypologier. En första prototyp byggdes för en holländsk familj i sydväst om Costa Rica. De valde en två sovrumskonfiguration med stålkonstruktion och tallbehandlingar, som skickades till dess målplats på en enda lastbil. Byggnaden är utformad kring en central servicekärna för att optimera logistikeffektiviteten när det gäller montering, underhåll och användning. Projektet söker integrerad hållbarhet med avseende på dess ekonomiska, miljömässiga, sociala och rumsliga prestanda.

Brevöppnare

Memento

Brevöppnare Alla börjar med tacksamhet. En serie brevöppnare som återspeglar yrken: Memento är inte bara en uppsättning verktyg utan också en serie objekt som uttrycker användarens tacksamhet och känslor. Genom produktsemantik och enkla bilder från olika yrken, designen och de unika sätten som varje Memento-bit används, ger användaren olika hjärtliga upplevelser.

Fåtölj

Osker

Fåtölj Osker inbjuder dig omedelbart att luta dig tillbaka och koppla av. Denna fåtölj har en mycket uttalad och böjd design som ger utmärkande egenskaper såsom perfekt utformade träskärmar, läderarmstöd och dämpning. De många detaljerna och användningen av högkvalitativa material: läder och massivt trä garanterar en modern och tidlös design.

Handfatmöbler

Eva

Handfatmöbler Designerns inspiration kom från den minimala designen och för att använda den som en lugn men uppfriskande funktion i badrumsutrymmet. Det framgick av forskningen av arkitektoniska former och enkel geometrisk volym. Handfat kan potentiellt vara ett element som definierar olika utrymmen runt och samtidigt en mittpunkt i rymden. Det är väldigt lätt att använda, rent och hållbart. Det finns flera varianter inklusive fristående, sittbänk och väggmonterad samt enkel- eller dubbla handfat. Variationerna på färg (RAL-färger) hjälper till att integrera designen i rymden.

Bordslampa

Oplamp

Bordslampa Oplamp består av en keramisk kropp och en bas i massivt trä på vilken en ledd ljuskälla är placerad. Tack vare dess form, erhållen genom sammansmältning av tre kottar, kan Oplamps kropp vridas till tre distinkta positioner som skapar olika typer av ljus: hög bordslampa med omgivande ljus, låg bordslampa med omgivande ljus eller två omgivande ljus. Varje konfiguration av lampans koner gör att minst en av ljusstrålarna kan interagera naturligt med de omgivande arkitektoniska inställningarna. Oplamp är designad och helt handgjord i Italien.