Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Installationskonst

Inorganic Mineral

Installationskonst Lee Chi är inspirerad av djupa känslor gentemot naturen och erfarenheten som arkitekt och fokuserar på att skapa unika botaniska konstinstallationer. Genom att reflektera över artens art och undersöka kreativa tekniker förvandlar Lee livshändelser till formaliserade konstverk. Temat för denna serie av verk är att undersöka materialens natur och hur material kan rekonstrueras av det estetiska systemet och ett nytt perspektiv. Lee tror också att omdefinition och återuppbyggnad av växter och andra konstgjorda material kan göra att naturliga landskap får en emotionell inverkan på människor.

Projektnamn : Inorganic Mineral, Designers namn : Lee Chi, Kundens namn : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Installationskonst

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.