Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yong En Hamnomsättning

Hak Hi Kong

Yong En Hamnomsättning Förslaget använder tre koncept för att bygga om CI-systemet för Yong-An fiskehamn. Den första är en ny logotyp som skapar med specifikt visuellt material extraherat från kulturella egenskaper i Hakka-samhället. Nästa steg är en nyundersökning av underhållningsupplevelsen, skapa sedan två maskotpersoner som representerar och låt dem dyka upp i nya attraktioner för att leda turist in i hamnen. Sist men inte minst, hyvla nio platser inuti, omgivande med underhållningsaktiviteter och läckra kök.

Projektnamn : Hak Hi Kong, Designers namn : Shih-Pei Huang, Kundens namn : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Yong En Hamnomsättning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.