Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medeltida Omprövning Kulturcentrum

Medieval Rethink

Medeltida Omprövning Kulturcentrum Medeltida Rethink var ett svar på en privat kommission för att bygga ett kulturcenter för en liten odisklerad by i Guangdongprovinsen, som går tillbaka 900 år till Song-dynastin. En fyra våningar, 7000 kvm stor utveckling är centrerad kring en forntida bergformation som kallas Ding Qi-stenen, en symbol för byns ursprung. Projektets designkoncept är baserat på att visa historien och kulturen i den antika byn samtidigt som man kopplar ihop det gamla och det nya. Kulturcentret står som en tolkning av en gammal by och en omvandling till modern arkitektur.

Projektnamn : Medieval Rethink, Designers namn : QUAD studio, Kundens namn : QUAD studio.

Medieval Rethink Medeltida Omprövning Kulturcentrum

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.