Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fågelhus

Domik Ptashki

Fågelhus På grund av den monotona livsstilen och bristen på hållbar interaktion med naturen lever en person i ett tillstånd av ständig nedbrytning och intern missnöje, vilket inte tillåter honom att njuta av livet fullt ut. Det kan fixas genom att utvidga gränserna för uppfattningen och få ny erfarenhet av samverkan mellan människa och natur. Varför fåglar? Deras sång påverkar positivt människans mentala hälsa, även fåglar skyddar miljön från skadedjur. Projektet Domik Ptashki är en möjlighet att skapa användbart grannskap och försöka ornitologrollen genom att observera och ta hand om fåglar.

Projektnamn : Domik Ptashki, Designers namn : Igor Dydykin, Kundens namn : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Fågelhus

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.