Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Feiliyundi

Försäljningscenter Ett bra designarbete kommer att väcka människors känslor. Designern hoppar ut ur det traditionella minnet och ger en ny upplevelse i den magnifika och futuristiska rymdstrukturen. En uppslukande hall för upplevelse av miljöhänsyn byggs genom en noggrann placering av konstnärliga installationer, tydlig rymdrörelse och dekorativ yta belagd med material och färger. Att vara i den är inte bara en återgång till naturen utan också en gynnsam resa.

Projektnamn : Feiliyundi, Designers namn : Weimo Feng, Kundens namn : MOD.

Feiliyundi Försäljningscenter

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.