Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Feiliyundi

Försäljningscenter Ett bra designarbete kommer att väcka människors känslor. Designern hoppar ut ur det traditionella minnet och ger en ny upplevelse i den magnifika och futuristiska rymdstrukturen. En uppslukande hall för upplevelse av miljöhänsyn byggs genom en noggrann placering av konstnärliga installationer, tydlig rymdrörelse och dekorativ yta belagd med material och färger. Att vara i den är inte bara en återgång till naturen utan också en gynnsam resa.

Projektnamn : Feiliyundi, Designers namn : Weimo Feng, Kundens namn : MOD.

Feiliyundi Försäljningscenter

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.