Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Frisörsalong

Vibrant

Frisörsalong Fånga essensen av botanisk bild skapades himmelträdgård genom hela gången, välkomnar genast gästerna att sola sig under, flytta åt sidan från publiken, välkomna dem från entrén. Genom att titta längre in i utrymmet sträcker sig den förträngda layouten uppåt med detaljerade gyllene touch-ups. Botaniska metaforer uttrycks fortfarande vibrerande i hela rummet och ersätter det livliga brus från gatorna, och här blir en hemlig trädgård.

Projektnamn : Vibrant, Designers namn : Jacksam Yang, Kundens namn : YHS DESIGN.

Vibrant Frisörsalong

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.