Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.

Projektnamn : Airport Bremen, Designers namn : Geissert Thomas, Kundens namn : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen Wayfinding-Systemet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.