Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

CELLS

Affisch Den 19 juli 2017 byggde PIY en liten byggnad i Melbourne, Australien. Det är ett litet slott sammansatt av 761 komponenter, och de kallade det "celler". Noderna är utformade som den handvända trådtonen och rak tenon, som sammanfattas som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du hittar deras produkter, inklusive variabla hyllor, studie- och skohyllor, etc. som alla är uppdelade och återmonterade till en organisme. Och sedan kommer du att känna deras önskan att växa fritt.

Projektnamn : CELLS, Designers namn : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Kundens namn : PIY.

CELLS Affisch

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.