Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Privat Bostad

House L019

Privat Bostad I hela huset användes det ett enkelt men sofistikerat material- och färgkoncept. Vita väggar, trägolv och lokal kalksten för badrum och skorstenar. Den exakt utformade detaljeringen skapar en atmosfär av känslig lyx. Exakt sammansatta utsikter bestämmer det fritt flytande L-formade boområdet.

Projektnamn : House L019, Designers namn : Stephan Maria Lang, Kundens namn : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 Privat Bostad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.