Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrum Showroom

Agape

Badrum Showroom För att skilja från vanligt utställningsutrymme, definierar vi detta utrymme som en bakgrund som kan accentuera varornas skönhet. Genom denna definition vill vi skapa ett tidssteg som varan kan skina sig spontant. Vi skapar också en tidsaxel för att visa varje produkt som visade i detta utrymme gjordes från olika tidpunkter.

Projektnamn : Agape, Designers namn : Tiku+Design, Kundens namn : Jia Enterprise.

Agape Badrum Showroom

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.