Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Projektnamn : Astra Make-up, Designers namn : Paul Robb, Kundens namn : Salt & Pepper.

Astra Make-up Ommarknadsföring Av Företag

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.