Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arkitektonisk Forskning Och Utveckling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Och Utveckling Teknikcentrets arkitektoniska projekt har som riktlinje integrationen av den arkitektoniska ensemblen i det omgivande landskapet, ett lugnt och trevligt utrymme. Denna definierande idé gör ensemblen till ett humaniserat landmärke, avsett för nödvändig intellektuell fördjupning av forskarna som kommer att agera i den, uttryckt i dess plastiska och konstruktiva avsikt. Den slående och integrerade utformningen av taken i konkav och konvex form berör nästan de accentuerade horisontella linjerna som definierar således de viktigaste kännetecknen för det arkitektoniska komplexet.

Projektnamn : Technology Center, Designers namn : Paulo Brazil E Sant Anna, Kundens namn : Klabin S A.

Technology Center Arkitektonisk Forskning Och Utveckling

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.