Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Säljkontor

The Curtain

Säljkontor Projektets utformning har en unik metod att använda Metal Mesh som lösning för praktiskt och estetiskt ändamål. Det genomskinliga metallnätet skapar ett skikt av gardin som kan oskärpa gränsen mellan inomhus- och utomhusutrymmet - gråutrymmet. Rymdjupet som skapas av den genomskinliga gardinen skapar en rik nivå av rumslig kvalitet. Det polerade rostfritt stålmetallnätet varierar under olika väderförhållanden och olika perioder på en dag. Reflektionen och genomskinligheten hos Mesh med det eleganta landskapet skapar ett lugnt ZEN-utrymme i kinesisk stil.

Projektnamn : The Curtain, Designers namn : Qun Wen, Kundens namn : aoe.

The Curtain Säljkontor

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.