Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Eldkokare

Firo

Eldkokare FIRO är en multifunktionell och bärbar 5kg koksats för varje öppen spis. Ugnen har fyra krukor, fästa avtagbara i en låda skena konstruktion med ett svängbart stöd för att upprätthålla matnivån. Således kan FIRO enkelt och säkert användas som en låda utan att spilla mat medan ugnen ligger halvvägs i elden. Krukorna används för matlagning och ätande och hanteras med bestickverktyget som klämmer fast på vardera sidan av krukorna för att bära dem i temperaturisoleringsfickor medan de är varma. Det inkluderar också en filt som också är en påse som innehåller all användbar utrustning.

Projektnamn : Firo, Designers namn : Andrea Sosinski, Kundens namn : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Eldkokare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.