Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Laminerad Bambuspall

Kala

Laminerad Bambuspall Kala, en pall tillverkad i laminerat bambu med en infällbar mekanism i centralaxeln. Genom att ta oljepappersparaplystruktur som sin inspiration, laminerades bambusremsan värmebakad och klämfäste i träformen som böjde sig i form, vilket visade dess enkelhet och orientaliska charm. Intressant är elasticiteten hos den laminerade bambuskonstruktionen och den infällbara mekanismen i den centrala axeln, man kommer att hitta interaktion när man sitter på Kala avföring, den kommer att sjunka lätt och smidigt, och när man står upp från Kala avföring kommer den att stiga tillbaka till sin position .

Projektnamn : Kala, Designers namn : ChungSheng Chen, Kundens namn : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

Kala Laminerad Bambuspall

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.