Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skärande kanten är ett utdelningsapotek relaterat till det angränsande Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denna typ av apotek har klienten inte direkt tillgång till produkterna som i detaljhandeltypen; snarare kommer hans mediciner att beredas i trädgården av en farmaceut efter att ha lagt fram ett medicinskt recept. Denna nya byggnad designades för att främja sjukhusets image genom att införa en högteknologisk skarp bild i enlighet med en avancerad medicinsk teknik. Det resulterar i ett vitt minimalistiskt men fullt funktionellt utrymme.

Projektnamn : The Cutting Edge, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Dispenseringsapotek

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.