Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Service Med Varm Dryck Med Färska Växter

Herbal Tea Garden

Service Med Varm Dryck Med Färska Växter Patrick Sarran skapade Herbal Tea Garden som en unik artikel för Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong 2014. Restaurangchef ville ha en vagn där han kunde utföra teceremonin. Denna design använder de koder som utvecklats av Patrick Sarran i sina K Series-vagnar, inklusive KEZA-ostvagnen och den multifunktionella vagnen Km31, påverkad av kinesisk landskapsmålning.

Projektnamn : Herbal Tea Garden, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Service Med Varm Dryck Med Färska Växter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.