Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Paket För Te

Seven Tea House

Paket För Te Tea Hall Brand, som tar bilden av spill och sprider te fritt och avslappnat, konceptet med tebryggningsprocess, stark eller svag, som förvandlas oförutsägbart, som en del av te målning medan du smakar te. Den avslappnade charmen med att ta te som bläck och använda fingret som penna, skissera det expansiva sinnet i tesalufamiljen som lever med landskapet. Den ursprungliga paketdesignen förmedlar mysig atmosfär och uttrycker den trevliga tiden att leva livet med te.

Projektnamn : Seven Tea House, Designers namn : Existence Design Co., Ltd, Kundens namn : Seven Tea House.

Seven Tea House Paket För Te

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.