Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dryck

Firefly

Dryck Denna design är en ny cocktail med Chia, huvudtanken var att designa en cocktail som har flera smakfaser. Denna design kommer också med olika färger som kan ses under svart ljus vilket gör den lämplig för fester och klubbar. Chia kan absorbera och reservera all smak och färg så när man gör en cocktail med Firefly kan uppleva olika smaker steg för steg. Näringsvärdet för denna produkt är högre jämfört med andra cocktails och det beror på Chias höga näringsvärde och låga kalorier . Denna design är ett nytt kapitel i drycker och cocktails historia.

Projektnamn : Firefly, Designers namn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens namn : Creator studio.

Firefly Dryck

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.