Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cigarettfilter

X alarm

Cigarettfilter X-larm, är ett larm för rökare att få dem att inse vad de gör mot sig själva medan de gör det. Denna design är en ny generation cigarettfilter. Denna design kan vara en bra ersättning för dyra reklam mot rökning och den har mer inflytande på rökarnas sinne än någon annan negativ reklam. Det har en mycket enkel struktur, filtren är stämplade med ett osynligt bläck som täcker skissens negativa område och med varje puff kommer skissen att bli tydligare så med varje puff ser du att ditt hjärta blir mörkare och du vet vad som händer med dig.

Projektnamn : X alarm, Designers namn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens namn : Creator studio.

X alarm Cigarettfilter

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.