Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Mat

Drink Beauty

Mat Drink Beauty är som en vacker juvel som du kan dricka! Vi gjorde en kombination av två föremål som användes separat med te: Rock godis och citronskivor. Denna design är helt ätbar. Genom att lägga till citronskivor i rock Candys struktur blir dess smak otroligt bättre och matvärdet ökar på grund av citronens vitaminer. Formgivarna ersatte helt enkelt de pinnar som stengodkristaller hölls mot med en skiva torkad citron. Drink Beauty är ett komplett exempel på modern värld som förenar skönhet och effektivitet.

Projektnamn : Drink Beauty, Designers namn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens namn : Creator studio.

Drink Beauty Mat

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.