Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerande Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerande Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark är en mångsidig, strömlinjeformad cykelparkeringsanläggning för två cyklar som passar på några minuter för att möjliggöra snabb förbättring av cykelparkeringsanläggningar i urbana områden utan att lägga till röran i gatuscenen. Utrustningen hjälper till att minska cykelstölden och kan installeras på även de smalaste gatorna och släpper nytt värde från befintlig infrastruktur. Tillverkad av rostfritt stål kan utrustningen RAL-färgmatchas och märkes för lokala myndigheter eller sponsorer. Det kan också användas för att identifiera cykelvägar. Den kan konfigureras så att den passar alla storlekar och kolumner.

Projektnamn : Smartstreets-Cyclepark™, Designers namn : SMARTSTREETS LTD, Kundens namn : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformerande Cykelparkering

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.