Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Ydin

Pall Ydin-pall kan monteras själv, utan att använda specialverktyg tack vare ett enkelt låssystem. De fyra identiska fötterna placeras i ingen särskild ordning och betongstolen, som fungerar som nyckelstenen, håller allt på plats. Fötter tillverkas med skrot från trappstillverkare, lättbearbetade med traditionella träbearbetningstekniker och slutligen oljade. Sitsen är helt enkelt gjuten i en hållbar fiberförstärkt UHP-betong. Endast fem dissocierbara delar som ska vara plattpackade och redo att skickas till slutkunder är ytterligare ett hållbarhetsargument.

Projektnamn : Ydin, Designers namn : Franck Divay, Kundens namn : inoow design.

Ydin Pall

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.