Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fotokrom Kapellstruktur

Or2

Fotokrom Kapellstruktur Or2 är en takyta med en enda yta som reagerar på solljus. De polygonala segmenten på ytan reagerar på ultraviolett ljus och kartlägger solstrålarnas position och intensitet. I skuggan är segmenten av Or2 genomskinliga vita. Men när de träffas av solljus blir de färgade och översvämmar utrymmet nedan med olika ljustoner. Under dagen blir Or2 en skuggningsenhet som passivt kontrollerar utrymmet under den. På natten förvandlas Or2 till en enorm ljuskrona som sprider ljus som har samlats in av integrerade fotovoltaiska celler under dagen.

Projektnamn : Or2, Designers namn : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Kundens namn : Orproject.

Or2 Fotokrom Kapellstruktur

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.