Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inomhusbelysning

Jordan Apotheke

Inomhusbelysning De funktionella armaturerna, som stöder apotekinredningens uttrycksfulla arkitektur, är diskreta i sitt utseende, och uppmärksammar deras ljuseffekt istället för deras armaturdesign. Armaturerna för grundbelysning är antingen integrerade i pendelarmaturer som följer formen på möblerna eller är monterade vid sidorna på det upphängda taket och håller det så fritt från downlights som möjligt. Således kan användarna fokusera på banan med ljus som leder genom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrundsbelysta brickor som matchar färgen på samma dynamiskt bakgrundsbelysta räknare

Projektnamn : Jordan Apotheke, Designers namn : Conceptlicht GmbH, Kundens namn : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Inomhusbelysning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.