Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari är en papperskalenderkalender. Tryck helt enkelt ut delarna, vik och fäst för att slutföra. Gör 2011 till ditt år med vilda möten! Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Projektnamn : calendar 2013 “Safari”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

calendar 2013 “Safari” Kalender

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.