Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Cube

Soffbord Designen inspirerades av de geometriska skulpturerna av Golden Ratio och Mangiarotti. Formen är interaktiv och erbjuder användaren olika kombinationer. Konstruktionen består av fyra soffbord i olika storlekar och en pouf som är uppradad runt kubformen, som är ett belysningselement. Elementen i designen är multifunktionella för att tillgodose användarens behov. Produkten tillverkas med Corian-material och plywood.

Projektnamn : Cube, Designers namn : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Kundens namn : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.