Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiell Animation

Simplest Happiness

Kommersiell Animation I den kinesiska zodiaken är 2019 svinets år, så Yen C designade det skivade grisen, och det är ett ordspel i "många heta filmer" på kinesiska. De glada karaktärerna är i linje med kanalens bild och med de glada känslorna som kanalen vill ge till sin publik. Videon är en kombination av fyra filmer. Barn som leker kan bäst visa ren lycka och hoppas att publiken får samma känsla att se filmen.

Projektnamn : Simplest Happiness, Designers namn : Yen C Chen, Kundens namn : Fox Movies.

Simplest Happiness Kommersiell Animation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.