Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Frisörsalong

Taipei Eros

Frisörsalong Frisören är baserad på geometrien i svarta, vita och grå färger. Gesterna för hårklippning översätts till massering av skulpturella enheter. Det triangulära motivet formar de funktionella kuberna och planen från tak till golv genom att stapla, klippa och sy. Ljusstängerna inbäddade i skiljelinjerna bidrar till många belysningsbälten som fungerar som kompletterande belysning samtidigt som det sänkta takets tillstånd löses. De sträcker sig och slingrar sig med reflektionen av den stora spegeln, som går fritt mellan planen och den tredimensionella.

Projektnamn : Taipei Eros, Designers namn : Stephen Kuo, Kundens namn : Materiality Design.

Taipei Eros Frisörsalong

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.