Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Internationell Skola

Gearing

Internationell Skola Den konceptuella cirkelformen av International School of Debrecen symboliserar skydd, enhet och gemenskap. De olika funktionerna verkar som anslutna kugghjul, paviljonger på en sträng anordnad på en båge. Fragmenteringen av rymden skapar en mängd olika gemenskapsområden mellan klassrummen. Den nya rymdupplevelsen och den ständiga närvaron av naturen hjälper eleverna i kreativt tänkande och manifestera sina idéer. Vägarna som leder till offentliga utbildningsträdgårdar och skogen kompletterar cirkelbegreppet och skapar en spännande övergång mellan den byggda och naturliga miljön.

Projektnamn : Gearing, Designers namn : BORD Architectural Studio, Kundens namn : ISD - International School of Debrecen.

Gearing Internationell Skola

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.