Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformativt Däck

T Razr

Transformativt Däck Inom en snar framtid står utvecklingen av eltransportutvecklingen för dörren. Som bildelstillverkare tänker Maxxis hela tiden på hur den kan utforma ett genomförbart smart system som kan delta i denna trend och till och med hjälpa till att påskynda det. T Razr är ett smart däck utvecklat för behovet. Dess inbyggda sensorer upptäcker aktivt olika körförhållanden och ger aktiva signaler för att transformera däcket. De förstorade slitbanorna sträcker sig och ändrar kontaktområdet som svar på signalen och förbättrar därför dragkraftens prestanda.

Musikrekommendationstjänst

Musiac

Musikrekommendationstjänst Musiac är en musikalisk rekommendationsmotor, använd proaktivt deltagande för att hitta exakta alternativ för sina användare. Det syftar till att föreslå alternativa gränssnitt för att utmana algoritmens autokrati. Informationsfiltrering har blivit en oundviklig sökningsmetod. Det skapar emellertid ekokammareffekter och begränsar användare i deras komfortzon genom att följa deras preferenser. Användare blir passiva och slutar ifrågasätta alternativen som maskinen ger. Att spendera tid för att granska alternativ kan öka enorma biokostnader, men det är ansträngningen som skapar en meningsfull upplevelse.

Lyx Hybridpiano

Exxeo

Lyx Hybridpiano EXXEO är ett elegant hybridpiano för samtida rum. Den unika formen förkroppsligar den tredimensionella sammansmältningen av ljudvågor. Kunder kan helt anpassa sitt piano för att vara i harmoni med dess omgivningar som ett dekorativt konstverk. Detta högteknologiska piano är tillverkat av exotiska material som kolfiber, premiumläder i aluminium och aerospace klass. Avancerat högtalarsystem för ljudbrädor; återskapar det stora dynamiska utbudet av Grand pianon genom 200 Watts, 9 högtalarsystemet. Det dedikerade inbyggda batteriet gör att piano kan spela upp till 20 timmar på en enda laddning.

Gästfrihetskomplex

Serenity Suites

Gästfrihetskomplex Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosättningen i Chalkidiki, Grekland. Komplexet består av tre enheter med tjugo sviter och en pool. Byggnadsenheterna markerar en djupgående form av rumslig horisont samtidigt som de erbjuder optimal utsikt mot havet. Poolen är kärnan mellan boende och allmänna bekvämligheter. Gästfrihetskomplexet utgör ett landmärke i området, som ett utåtriktat skal med inre kvaliteter.

Ljuskrona

Bridal Veil

Ljuskrona Denna konst - konst föremål med lampor tänd. Rymligt rum med tak av komplex profil, som cumulusmoln. Ljuskronan passar i ett utrymme, som smidigt flyter från ytterväggen till taket. Kristall- och vita emaljblad i samband med elastisk böjning av tunna rör skapar bilden av ett flygande slöja över hela världen. Överflödet av ljusa och gyllene glödande flygande fåglar skapar en känsla av rymlighet och glädje.

Program För Designhändelser

Russian Design Pavilion

Program För Designhändelser utställningar, designtävlingar, verkstäder, utbildningsprojektkonsulting och publiceringsprojekt i syfte att marknadsföra ryska designers och varumärken utomlands. Våra aktiviteter stimulerar ryska talande designers att göra sina kunskaper och färdigheter perfekt genom internationella projekt och hjälper dem att förstå deras roll i designmiljön, hur man kan marknadsföra och göra sina produkter konkurrenskraftiga och skapa riktiga innovationer.