Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Magnesiumförpackning

Kailani

Magnesiumförpackning Arome Agencys verk på den grafiska identiteten och den konstnärliga linjen för Kailani-förpackningar är baserade på minimal och ren design. Denna minimalism är i linje med produkten som bara har en ingrediens, magnesium. Den valda typografin är stark och typad. Det kännetecknar både styrkan hos mineralmagnesium och produktens styrka, vilket återställer vitalitet och energi för konsumenterna.

En Flaska Vin

Gabriel Meffre

En Flaska Vin Aroma skapar den grafiska identiteten för samlarens skål Gabriel Meffre som firar 80 år. Vi arbetade med en karakteristisk design från tidens 30-tal, symboliserad grafiskt av en kvinna med ett glas vin. Färgplåtarna som används accenteras av prägling och het foliestansning för att accentuera samlarens sida av kollektionen.

Livsmedelsförpackningar

Chips BCBG

Livsmedelsförpackningar Utmaningen för att förverkliga chipförpackningar av märket BCBG bestod i att genomföra en serie förpackningar i tillräcklig utsträckning med märkets universum. Förpackningarna måste vara både minimalistiska och moderna, samtidigt som de hade denna artisanala touch av chips och den trevliga och sympatiska sidan som ger karaktärerna med pennan. Aperitiven är ett gemytligt ögonblick som måste känna på förpackningen.

Stationär Installation

Wood Storm

Stationär Installation Wood Storm är en stationär installation för visuell njutning. Turbulensen i luftflödet görs verklig av en trägardin som förbättras av ljus som gjuts nedifrån för en värld utan tyngdkraft. Installationen fungerar som en oändlig dynamisk slinga. Den styr siktlinjen runt den för att söka efter början eller slutpunkten då publiken faktiskt dansar med stormen.

Interaktiva Installationer

Falling Water

Interaktiva Installationer Det fallande vattnet är en uppsättning interaktiva installationer som gör det möjligt för användare att ändra körbanan runt en kub eller kuber. Kombinationen av kuber och pärlstavströmmen utgör en kontrast mellan statiska objekt och dynamiskt vattenflöde. Strömmen kan dras för att se pärlor löpa eller bara sätta på ett bord som en scen med fryst vatten. Pärlor betraktas också som önskemål som människor gör varje dag. Önskar ska vara kedjade och springa för evigt som ett vattenfall.

Raminstallation

Missing Julie

Raminstallation Denna design presenterar en raminstallation och ett gränssnitt mellan inomhus och utomhus, eller ljus och skuggor. Det ger ett uttryck medan människor tittar ut ur en ram för att vänta på att någon ska återvända. Olika typer och storlekar av glaskulor används som en symbol för önskemål och tårar för att antyda den känsla som möjligt gömmer sig inuti. Stålramen och lådorna definierar känslornas gräns. Den känslan som ges av en person kan vara annorlunda från hur den uppfattas precis som bilderna i sfärerna är upp och ner.