Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lägenhet

Home in Picture

Lägenhet Projektet är en bostadsyta skapad för en familj på fyra med två barn. Drömlandsatmosfären skapad av hemdesignen kommer inte bara från sagovärlden skapad för barn, utan också från den futuristiska känslan och andliga chock som utmaningen för traditionella heminredning medför. Eftersom han inte var bunden av styva metoder och mönster sönderdelades designaren traditionell logik och presenterade en ny tolkning av livsstilen.

Inredning För Bostäder

Inside Out

Inredning För Bostäder Arkitektkonstruktörens första oberoende solo-inredningsprojekt, som valde en blandning av japanska och nordiska möbler för att skapa en bekväm och trevlig atmosfär. Trä och tyg används huvudsakligen i hela lägenheten med minimal belysning. Konceptet & quot; Inside Out & quot; trälåda avslöjad med den anslutna träingången och korridoren medan de är öppna mot vardagsrummet som & quot; Inuti & quot; visa upp böcker och konstutställningar, med rum som & quot; Utanför & quot; ficka på utrymmen som serverar bofunktioner.

Huvudkontor

Nippo Junction

Huvudkontor Nippo huvudkontor är byggt över ett flerlags korsning av urban infrastruktur, en motorväg och en park. Nippo är ett ledande företag inom vägbyggnad. De definierar Michi, som betyder "gata" på japanska, som grunden för deras designkoncept som "vad som förbinder en mängd olika komponenter". Michi ansluter byggnaden till den urbana kontexten och kopplar också enskilda arbetsutrymmen med varandra. Michi förbättrades för att skapa kreativa kontakter och för att förverkliga Junction Place en unik arbetsplats som är möjlig endast här på Nippo.

Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus BBQ-projektet är ett utrymme som tillåter matlagning utomhus och återförenar familjen. I Chile ligger bbq-området vanligtvis långt från huset, men i detta projekt är det en del av huset som förenar det med trädgården genom att använda stora lysande fällbara fönster som gör det möjligt för trädgårdsutrymmet att rinna in i huset. De fyra utrymmena, naturen, poolen, restaurangerna och matlagningen förenas i en unik design.

Fasadarkitekturdesign

Cecilip

Fasadarkitekturdesign Konstruktionen på höljet på Cecilip anpassas av en superposition av horisontella element som gör det möjligt att uppnå den organiska formen som skiljer byggnadens volym. Varje modul består av sektioner av linjer inskriven inom radien för den krökning som ska bildas. I bitarna användes rektangulära profiler av silveranodiserad aluminium 10 cm bred och 2 mm tjock och placerades på en sammansatt aluminiumpanel. När modulen hade monterats belades den främre delen med ett rostfritt stål med 22 mått.

Butik

Ilumel

Butik Efter nästan fyra decennier av historia är Ilumel-butiken ett av de största och mest prestigefyllda företagen i Dominikanska republiken på marknaden för möbler, belysning och dekoration. Den senaste interventionen svarar på behovet av en utvidgning av utställningsområdena och definitionen av en renare och mer artikulerad väg som gör det möjligt att uppskatta de olika samlingarna som finns tillgängliga.